PERSONVERNERKLÆRING

PERSONVERN – NETTBASERT BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER
Denne personvernerklæringen gjelder for Erland Grøtberg Photography sine nettsteder. Erland Grøtberg er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene www.erlandgphotography.no

PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES
Erland Grøtberg Photography samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Eksempler på informasjon som innhentes er :

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Cookies – Adresse Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

HVORDAN INNHENTES INFORMASJONEN?
Opplysningene gjennom personlig kontakt, via e-post og meldinger. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene kan jeg være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

FORMÅLET MED INFORMASJONEN SOM INNHENTES

  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne gi deg et tilbud og en tjeneste som passer deg
  • For å kunne levere deg tjenesten og produkter
  • For å kunne arkivere og finne igjen bildene jeg har tatt for deg

Jeg deler ikke informasjon med tredjepart,

HVORDAN LAGRES INFORMASJONEN?
Informasjon innhentet lagres i mitt mailprogram, evt mitt faktureringssystem levert av Conta Faktura og evt mitt bildearkiv som ligger på min harddisk. 

HVORDAN SLETTES OPPLYSNINGENE?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte meg på e-post post@erlandgphotography.no

SAMTYKKE
Ved at du kontakter meg gjennom melding/email/telefon, samtykker du til at jeg kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

RETTIGHETER
Som bruker av nettsidene mine har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som jeg behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Denne erklæring kan bli revidert uten varsel, og blir å finne her på websiden.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Erland Grøtberg Photography ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no 

Denne siden bruker cookies. Ved fortsatt bruk av denne siden, aksepterer du vår bruk av cookies.