ERLAND G PHOTOGRAPHY

When the shutter closes - the world opens

Et fotografi? Avtrykket historien etterlot. Lys av lys, reflektert i landskap, i planter, i dyr og i mennesker. En liten opplyst ramme, hvor det lavmælte får scenen alene, og den minste detalj kan si alt. Vindusruten, der øyeblikket fortsatt dirrer. Et bevis på at noe var, at noe er, at noe fantes, at noe finnes. En synsvinkel, åpenbart. Et punkt i tiden. Et tverrsnitt av evighet.

Oppvokst på Toten, studerte i Oslo, bodde i New Orleans, men endte opp i Søgne på Sørlandet. Jeg er gift og har tre barn. 

Jeg er prest, skribent, forfatter, fotballtrener og stolt Draco-eier.

Foto er en lidenskap og hobby.  I dag er det også en morsom «attåtnæring».  Erland G Photography er mitt lille fotofirma, opprettet for å kunne svare på forespørsler og oppdrag jeg etter hvert har fått som fotograf.

Erland Grøtberg

fotografen

trenger du en fotograf?

For meg skal foto først og fremst være moro å holde på med. Derfor påtar jeg meg nesten alle typer oppdrag , og alltid for en hyggelig pris.

Trenger du en fotograf til bryllup, konfirmasjon, familiefoto, portrett eller til bilder for bedriften din? Ser du etter en fotograf til å samarbeide med om spennende prosjekter? Eller kanskje du vil bruke eller kjøpe et av mine bilder? Ta kontakt. Alle henvendelser verdsettes.

Denne siden bruker cookies. Ved fortsatt bruk av denne siden, aksepterer du vår bruk av cookies.